CSITAL Barcelona i l'Associació Catalana de  Municipis van organitzar el passat 3 de desembre de 2010 una jornada sota el títol "Aplicació de la Llei de morositat. Endeutament i cancel·lació d'operacions de crèdit". La Jornada va tenir un gran èxit de participació amb més de 200 assistents. Per aquest motiu s'està repetint en totes les capitals de les províncies catalanes .

La jornada es va enfocar des d'un punt de vista pràctic amb l'objectiu de debatre sobre els requeriments del registre de factures i dels informes previstos en la Llei 3/2004, de 29 de desembre, en la que s'estableixen mesures contra la morositat. També es va estudiar la situació actual de la participació en els tributs de l'estat i les previsions per al 2011.
 

DIA:     Dijous 13 de gener de 2011
LLOC: Palau de la Diputació de Lleida maps.google.es/maps/place
Inscripcions:  http://www.acm.cat/formacio/inscripcio/43/aplicacio/llei/morositat/lleida
Programa : Programa Jornada 13 de gener

Tipus d'esdeveniment

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau